Tuesday, 24 March 2015

Kehebatan Produk QBRE Balance Dr. Azimuth

QBRE (Quantum Bio Resonance Energy) Balance Dr. Azimuth

Produk yang diformulasikan oleh Dr Azimuth, Produk ini membekalkan ion mineral & trace mineral kritikal yang seimbang dan dicas dengan gelombang bio-resonance untuk kesejahteraan tubuh badan. Mineral yang digunakan di dalam produk ini diambil dari tasik laut kuno yang kaya dengan mineral yang berkhasiat. Dengan satu botol QBRE BALANCE, anda boleh dapat lebih 200 botol (500ml) air yang bertenaga, bermineral ionik, trace element & beroksigen dengan kaedah QBRE.

QBRE Balance Dr. Azimuth

Terapi QBRE /Trace Element

Kesimbangan kesihatan bergantung kepada getaran proses biokimia dan bioelektrik. Biosaintis dan pakar kesihatan holistik telah membuat kajian yang menunjukkan bahawa tubuh manusia memerlukan keseimbangan ionik-meneral  dan trace element untuk gelombang bio-resonance mempercepat kesihatan yang optima.  Keunikan QBRE Balance Trace Element adalah kerana  ia menggunakan kaedah cas Quantum Bio Resonance  Energy meneral berkhasiat dan trace element.

Faedah:

√ Membantu mengurangkan keletihan
√ Menambah tenaga

√ Merawat/mengatasi migraine, Sakit sendi, sakit otot, darah tinggi, Kesukaran bernafas, sakit kulit, rasa gelisah, Tidak tidak teratur/lena, insomnia, senggugut, Batu karang, otot kejang, penuaan wajah, kencing manis, gout, kanser.

QBRE Balance di campur dengan Air


ORDER SEKERANG (FREE POS)

No comments:

Post a Comment

Sexy Red Lips