Tuesday, 6 August 2013

Kenapa Gluastacol?
GLUTATHIONE atau gluta, sejenis asid amino yang ada dalam hampir setiap organisma yang hidup di muka bumi. Gluta antara satu jenis antioksida paling berkesan bertindak mengumpul toksin di dalam organ penapisan iaitu limpa secara organik.

Toksin yang dikumpulkan secara organik itu dikeluarkan daripada badan menerusi proses perkumuhan secara berkesan. Gluta juga dikatakan berfungsi untuk melindungi kulit daripada kerosakan kolagen.

Pakar Nutrition Dr. Azimuth  berkata gluta juga menjadi elemen penting untuk kesihatan keseluruhan dengan keupayaan gluta berupaya bertindak mencegah pembentukan melanin gelap sekali gus berfungsi sebagai ejen pemutih.

Selain itu, terdapat banyak kelebihan gluta untuk badan antara lain berupaya meningkatkan imunisasi badan, mencegah barah selain membantu melambatkan proses penuaan.

Kandungan gluta pula boleh meneutralkan radikal bebas, memulihkan sel rosak menyahtoksin dan juga meningkatkan prestasi antioksida yang lain. Secara tidak langsung, gluta menjadi bahan yang amat diperlukan untuk mendapatkan kulit cantik tanpa masalah.

Oleh itu, untuk mendapatkan kulit yang cantik dan menawan. Pastikan anda mengambil supplemen yang mempunyai Gluta.

Produk GluAstaCol Mempunyai Kandungan Glutathione.

Harga bukan penentu segala. Ianya bergantung kepada penerimaan individu. Yang paling penting jangan sekali-kali mengambil produk yang mempunya campuran bahan kimia, ianya boleh merosakkan kulit dan tubuh kita.


-Pemulihan kulit yang rosak dan bermasalah
-Untuk hilangkan masalah jerawat yg teruk / jeragat /pigmentasi / hilangkan parut dn liang pori terbuka
-Rambut lebih sihat, halus dan bersinar
-Mengurangkan kedutan dan garis halus
-Melambatkan prosess penuaan
-Mengatasi masalah sembelit
-Mengurangkan sakit sendi
-Meningkatkan tenaga dan lebih aktif
-Mengurangkan rekahan kaki
-Menguatkan otot, tulang dan kuku
-Memulihkan payudara yang kendur
-Meningkatkan penghasilan susu ibu
-Mengandungi nutrien yang tinggi dan sesuai bagi ibu mengandung.

No comments:

Post a Comment

Sexy Red Lips